Coola hockeyspel

Finns det ett hockeyintresse så kanske man gärna letar upp spel som är relaterade till den sport som man älskar. Förutom det klassiska bordshockeyspelet så finns det andra trevliga spel som man kan spela. Nätet är en bra källa till mycket och här finns det flera hockeyrelaterade spel att hitta.

Casinospelet Hockey Hero

Spelutvecklare från Push Gaming tog fram redan 2916 detta coola spel för oss som gillar ishockey. Här så kretsar allt kring hockey och det finns massor med funktioner som gör detta till ett intressant spel. Du kan klicka dig in här till Videoslots och Hockey Hero. Symbolerna är klassiska hockeysymboler som vinstbucklan, puck, hjälm, skridskor och hockeyspelare. Bucklan är den wildsymbol som ersätter alla andra symboler förutom symbolen GOAL. Det är nästintill som att vara med på en match. Spännande är det i alla fall och man kan vinna relativts stora vinster på spelet.

Bordspelet Air Hockey

Du kanske har sett dessa spel tidigare på olika offentliga platser. En hockeyplan och två plasthandtag som sina klubbor. Genom att fösa sitt handtag framåt så knuffar man pucken mot motståndarens mål. Målet är en liten skåra på motståndarens sida. Det vanligaste är att man spelar tills någon fått sju mål eller under en viss tidsperiod. Spelar man mer än en period så kan man byta sida. Storleken på bordet kan variera men de kan vara relativt stora. Det finns någon minivariant att köpa på teknikmagasinet för ett par hundringar. Köp hem och öka din adrenalinhalt rejält. Spela mot barnen eller kamrater.