Bästa hockeyspelen

Hockeyspel

För dem som inte kan eller vill spela hockey men gillar att sporten, kan de välja att spela hockeyspel istället. Det finns klassiker som håller måttet än idag och nykomlingar som visar upp det senaste inom speltekniken. 

ManagerZone

Spelet är du inte är en spelare i hockeyrinken utan hela lagets manager. Du får lära dig alla delar som en manager tar hand om och en del extra som att bygga en hemmatstadium och komma fram till bra marknadsföringsstrategier för att locka tittare till matcherna.

Spelet har funnits sedan 2001 och sker online tillsammans med andra spelare. Det anordonas kuper och finns en topplista med veteraner som gärna delar med sig av sina kunskaper till nykomlingar. 

Testa dina kunskaper

Om du googlar efter hockeyquiz får du några hundratusen resultat att gå igenom. Bli mer allmänbildad inom hockeyvärlden och testa dina egna kunskaper. På en del satjer kan du registrera dig och jämföra dina poäng med andra. Hur mycket kan du egentligen om hockeyvärlden?

Bordshockey

En klassiker från 1939 som många vuxit upp med. Bordshockey är ett bordsspel med hockeygubbar som du snurrar på för att försöka lura av motståndaren pucken och skjuta mot mål. 1982 skedde det första svenska mästerskapen i bordshockey och numera kan du hitta spelen och tävlingar över hela världen. 

NHL

Det första tv-spelet som byggde på National Hockey League-matcherna kom ut redan 1980 och det kommer fortfarande ut nya spel på markanden. I början släpptes spelen sporadiskt men på senare år har det dykt upp ett spel varje år och för varje spel blir grafiken bättre och spelet roligare.