Utveckla din bollkontroll med Unisport Training

Utveckla din bollkontroll med Unisport Training

I syfte att förbättra var och en av våra användares fotbolls förmågor har vi skapat Unisport Training. Alla övningar är inriktade på att förbättra dina individuella färdigheter i stället för laget taktiska färdigheter.

Man bör inte se Unisport Training som en ersättare till den vanlig klubb träning, utan snarare som ett komplement till de spelare som vill gå den extra milen för att förbättra sig själv. För de med tillräckligt med driv och kärlek till sporten för att ta det extra steget och nå toppen.

Alla Unisport övningar kan du utföra ensam eller med en kompis.  Det spelar ingen roll om du har en riktig fotbollsplan, en bakgård eller bara en gata. De är justerbara, så att du kan utföra dem var som helst – och allt du behöver är en boll. Så det finns egentligen inga ursäkter att inte gå ut och förbättra dig själv!

Iniesta:

Andres Iniesta är perfekt i nästan alla tekniska aspekter av fotboll. Korta passningar, lång passningar, avslut och dribblingar. Vi har beslutat att ta en närmare titt på hans dribblings förmågor för att se varför han är så bra på att ta sig förbi sina motståndare, även i de trånga områdena.

Det hela börjar med hans första ”touch” på bollen, vilket är mer eller mindre felfri. Om du vill förbättra din beröring, så att det i tid kan bli lika bra som Iniesta s, prova då vår övning som kallas för extrem kontroll.

Extrem kontroll

Extrem kontroll erbjuder dig tre olika varianter av dribblingar. Först är det viktigt att du blir bekväm med rörelserna när du dribblar. Det är viktigt att förstå att de inte finns någon skam i att göra det långsamt. Med tiden bör du dock försöka öka tempot, eftersom i ett spel kommer inte oppositionen att vänta på dig.

Julgran

Den andra övningen kallas för ”Julgranen”, som fokuserar på att göra en hel del skarpa svängar (cuts) med bollen. Med dessa kraftiga svängar kan du snabbt ändra riktning och lämna din motståndare bakom dig.

Iniesta Box

I den slutliga övningen bör du använda dig av de saker som du har lärt dig i de första övningarna för att verklig använda. I Iniesta Box handlar det om 1 mot 1. Dribbla i en vinkel mot din motståndare, dribbla rätt och gör mål. Vi vill se dig lyckas!

Träna som en professionell! Kolla in vår utbildning universum och lär dig några viktiga punkter som verkligen kan hjälpa dig att bli en bättre spelare!

 

Unisportstore.se lanserades som en nordisk nätbutik 2002 med målet att sälja produkter av absoluta bästa kvalitet till den skandinaviska marknaden. Med sitt huvudkontor i Köpenhamn är Unisportstore en av Europas mest välansedda och största konceptbutiker och specialiserar sig på fotbollsskor ,  fotbollsutrustning och funktionsplagg.

Posted by Sara

Categorised under Fotboll, fotbollsskor, sports, Training
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

or