De bästa resespelen att ha med dig!

De bästa resespelen att ha med dig!

Vare sig du flyger, åker bil eller tåg, så kan vara det vara urtråkigt att vara på resande fot beroende på hur lång restid och den lätthet med vilken du hyste. Med detta sagt, så bör vi alla vara tacksamma för att vi lever i en värld där stationära brädspel kan omvandlas till resspel genom att helt enkelt krympa bitarna och packa dem i ryggsäcken.

M.A.S.H.

M.A.S.H. är inte tekniskt ett rese spel, men det hamnar på den här listan på grund av hur lätt det är att ta med dig på resan – allt du behöver för att spela spelet är en penna, några papper, och lite fantasi. Förkortningen står för Mansion, Appartment, Shack eller Hus, och när dessa levande alternativ kombineras med kategorier som make, jobb, plats och antal barn, är resultatet en fiktiv framtid för dig eller den person du spelar med.

Uno

Alla som har koll färger och siffror kan spela Uno, vilket gör det till ett perfekt spel på Nätcasino att ta med sig på en solo resa till ett land där man inte talar språket. Inga fler ensamma nätter i detta vandrarhem. Allt du behöver göra är att få ögonkontakt med någon i det gemensamma rummet och suggestivt hålla upp en kortlek med Uno kort, och du kommer att spela spel tills solen går upp.

Uno: Ett spel att bryta språkbarriären med.

Old Maid

Fullständiga upplysningar: Jag har absolut ingen aning om hur man spelar Old Maid. Någon försökte lära mig en gång på en 11-timmars Amtrak åktur till Montreal, men sedan restaurangvagnen öppnades så blev jag distraherad av en överraskande läcker ostburgare. Jag kanske inte har lärt mig reglerna, men det betyder inte att du inte kan – ta reda på hur man spelar.

Och om du behöver ett bevis för att Old Maid är ett kvalitets resspel, finns det en episod av Sex and the City titeln ” Luck Be an Old Lady “, där spelet spelar en viktig roll under damernas bussresa till Atlantic City.

Res “Gissa Vem”

Gissa vem är ett bra spel att spela på väg hem från en lång semester med en vän, eftersom du kan använda interaktioner med främlingar du hade på din resa till de frågor du ställer. Till exempel, be din partner “ser du ut som den hemlösa killen som attackerade mig med en ryggsäck på en trottoar i Paris?” Är ett bra sätt att eliminera alternativ i sökandet efter sin karaktärs identitet, men det är också ett roligt sätt att återuppleva ett förtjust minne från din tid tillsammans i staden.

Travel Scrabble

Res Scrabble är inte bara för gamla damer längre, även om jag oftast spelat det med min medelålders mamma och moster. Det är svårt att tröttna på Scrabble, du aldrig har samma kombination av bokstäver att arbeta med, så det är det perfekta spelet att ha i botten av väskan och ta med dig överallt. De flesta resor Scrabble styrelser kommer även i en blixtlåsförsedd påse så att du aldrig behöver oroa sig för att förlora bokstäver!

Posted by Sara

Categorised under LIVSSTIL
Bookmark the permalink or leave a trackback.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

or