Stilfulla fönster med konstfull design

Stilfulla fönster med konstfull design

Det finns många som inte spenderar så mycket tid på sina klassiska fönster, men för de som gillar inredning så finns det ändliga möjligheter att fixa till en personlig design för sina fönster. Det finns fönster som är gjorda av trädstammar, garagedörrar och annat fantasifullt.

Inramade träfönster kan passa bra om man lever nära naturen. Fönstren kan ramas in med en kvarlämnad bark. Det kommer att bli en mycket mer naturlig utsiktsupplevelse.

Franska fönster är oerhört charmiga och romantiska. De är främst framtagna för att vara vidöppna utan en vevmekanism. De är perfekta att placera med utsikt över en trädgård eller där blomdofter enkelt kommer in med vinden.

En garagedörr kan vara ett unikt alternativ till det traditionella fönstret. Garagedörren åker rätt upp i taket för att smidigt få in både luft. Fönster som dessa passar utmärkt i en stadslägenhet eller på vinden.

Garry Knight, 2010 Flickr.

Ett vinklat fönster som står på lut är något som har varit populärt redan på 50-talet. Det fanns en vy ut över himlen och passar perfekt in på moderna bostäder.

Svängbara fönster kan öppnas genom att vrida på midjan. Dessa fönster ( www.fonster24.com ) ger ljus, luft och skönhet till en kostnärsateljé. Dessa tar dock upp mycket utrymme, så se till att placera dina möbler på ett praktiskt sätt. Om du kan få det att fungera så kommer det att bli en wow-upplevelse!

Vertikala fönster är väldigt långa i höjd och smala i bredd. Det är perfekt för de som vill ha takhöga fönster där man får en stor utsikt över naturen. Det kan vara perfekt i ett modern vardagsrum.

Utbuktande fönster kan lantageägare enkelt få till på utsidan av hemmet. Dessa fönster är idealiska att använda för inbyggda blomlådor, särskilt i tätbebyggda områden där du vill ha lite högre säkerhet.

Posted by Sara

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

or